GOLD AUDIO VIDEO PRODUKCIJA

OVAJ SAJT JE U IZRADI I PODACI U OVOJ FAZI IZRADE SAJTA NISU RELEVANTNI

Photo: Gold Audio Video

Gold Audio Video


Datum: 2015-05-25 | Izvor: Gold Audio Video

Produkcijska kuca koja se bavi proizvodjom muzićkih CD i DVD. Već dugi niz godina naša kompanija saradjuje sa Pink Inetrantional u proizvodnji jednog od najgledanijih tv formata narodne muzike "GOLD MUSIC Show" ,a od prosle godine zbog ozbiljnog pristupa i kvalitetne produkcije pozvani smo da napravimo novi format pod nazivom “Subotom popodne” koji se emituje takodje kroz TV PINK mrezu. Naši programi se emituju kroz kompletnu mrezu zemaljskih , kablovskih kao i satelistkih kanala ove respekatabilne Tv kuce u Srbiji , regionu i svetu.
Pored video produkcije poslednjih nekoliko godina smo razvili i veliki broj YouTube kanala za našu kuću i izvodjače sa kojima saradjujemo. Ovaldali smo novih tehnologijama digitalne distribucije. Naša izdanja se u ovom trenutku mogu naći na preko 250 Svetskih digitlanih prodavnica širom sveta što nas svrstava rame uz rame sa velikm diskografskim i producentskim kućama.
Gold ima veliki broj regionalnih izdanja u saradnji sa kolegam od koji je svakako najznacajnija Croatia Records . Veliki i respektabilan katalog smo u vidu licencnih izdanja razvili i jos razvijamo kako bi smo na opšte zadovoljstvo nas i naših partnera pružili maximalan ugodjaj našoj publici.

2017-08-14Izvor: GoldAudioVideo

GOLD HITOVI VOL 11

Predstavljamo vam novo izdanje GoldProdukcije, CD sa 20-tak hitova, izdanje sa najlepšim numerama naših izvođača ...

BANNERI
2017-07-13

40 Najvećih hitova - DUETI

Predstavljamo vam novo izdanje GoldProdukcije i Jugotona (Croatia Records), 2CD , ĆETRDESET DUETSKIH HITOVA, sa nekim ...
2017-07-12

Letnja Folk Žurka CD

Predstavljamo vam novo izdanje GoldProdukcije, CD Letnja folk žurka, za vrele letnje dane, izdanje sa ...
2017-07-10

Letnji hitovi 2017

Predstavljamo vam novo izdanje GoldProdukcije, CD Letnji hitovi za vrele letnje dane, izdanje sa najlepšim ...

AudioVideo GOld / tekst2, jos uvek nije kompletiran.